English information page
vc Majella

3e Nieuwsbrief seizoen 2019-2020

Beste leden van Majella,

Hierbij alweer de 3e nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. In deze nieuwsbrief vind je de definitieve teamindeling, informatie over wedstrijdavonden, sleutels en ballen en het eerste feest.

Veel leesplezier!

 

Belangrijke data

13-23 september  EK volleybal mannen in NL
14 september  Toverpottoernooi
17/24 september  scholing scheidsrechters deel 1
20 september  1e thuisavond met feest (thema: Ziekenboeg) door D2
15/22 oktober  scholing scheidsrechters deel 2
23 oktober  Najaars ALV
6 december  Feest door D5
17 december  Mixtoernooi
3 april  Eindfeest door H3
2 juni  Mixtoernooi

 

Wedstrijden

Spelregeltoets nieuwe leden

Bij Majella moeten alle leden die competitie spelen de spelregeltoets gemaakt hebben om aan wedstrijden te mogen deelnemen
Deze toets kun je online maken en zodra je de toets gehaald hebt, wordt dit automatisch verwerkt in de administratie van Majella. Je kan de toets hier vinden.
Je mag het spelregelboekje erbij houden als je de toets maakt, deze kan je hier vinden.

Digitaal wedstrijdformulier

Ook dit jaar wordt er weer gebruik gemaakt van het digitalal wedstrijdformulier (DWF). Zorg als aanvoerder dat ruim voor de wedstrijd het formulier is ingevuld (dit kan nu al voor alle wedstrijden) en als teller dat je weer even gekeken hebt hoe het ook al weer werkt. Dan kunnen de wedstrijden op tijd starten.

Invallen

Invallen bij een ander team of invallers vragen voor je eigen team is mogelijk, maar laat de aanvoerder altijd overleggen met de TC voor de wedstrijd. Dit om vastspelen bij een hoger team te voorkomen.
Ook zijn er dit jaar weer een aantal mensen lager ingeschreven, zodat deze aan het begin van het seizoen met een lager team kunnen meespelen.

Fluiten en tellen

Peter (scheidsrechtercoördinator) en Lieke (wedstrijdsecretaris) zijn bezig met een indeling welk team er zaalwacht is, wie wanneer moet fluiten en/of tellen. De eerste 3 thuisavonden zijn al te vinden op de website. Kun je echt niet fluiten of tellen op de dag dat je staat ingedeeld, probeer dan binnen je eigen team te ruilen. Stuur dit dan wel even door naar Peter om te zorgen dat diegene gaat fluiten de juiste code heeft.
Kom je er echt niet uit?
Neem dan contact op met Lieke (tellers) of Peter (scheidsrechters).

Wedstrijdshirts

Bij Majella krijgen alle leden een wedstrijdshirt te leen. Ben je nieuw bij de vereniging en heb je nog geen shirt? Neem dan even contact op met de shirtcommissie voor de eerste wedstrijd, zodat je kunt shinen in Majella blauw of oranje.

Zaalwacht

Op thuisspeelavonden heeft een team dat laat speelt de zaalwacht. Dit team moet om 19:00 aanwezig zijn en  is verantwoordelijk voor het klaarzetten en opruimen van de velden, de tablets (voor het digitaal wedstrijdformulier), teltafels, stoelen en het ophangen van het wedstrijdschema op de banner in de hal. Daarnaast moet de zaalwacht in de gaten houden of de wedstrijden een scheidsrechter en teller hebben en dat de eerste ronde op tijd begint.

In het trainingsrooster kan je zien welk team er zaalwacht heeft (oranje gearceerd). Op trainingsavonden zorgt de zaalwacht aan het eind van de avond dat er weer net zoveel ballen in de ballenkast teruggaan als er aan het begin van de avond uit zijn gehaald.
Aan het begin van de training is er dus geen zaalwacht, maar het verzoek aan degene die het eerste ballen pakt om dit meteen voor alle velden te doen, wel zo sociaal!
Graag noteren hoeveel ballen eruit worden gehaald en in worden gedaan aan de binnenkant van de kastdeur. Voor de ballen van hal 3 staat een aparte kast achterin hal 3, waarvan de sleutel in de kast bij hal 1/2 hangt.

Handige links

Ballen

Per team zijn er 6 team-ballen en een tas uitgegeven voor bij de trainingen en uit-wedstrijden. Zoals jullie, als het goed is al weten, zijn jullie er zelf verantwoordelijk om deze ballen bij elkaar te houden en aan het einde van het jaar weer in te leveren. Mocht het voorkomen dat er één of meer ballen missen, dan zullen deze op kosten van het team worden aangeschaft. De kosten hiervoor liggen rond de 50 euro per bal. Dus wees zuinig op je ballen!
Mocht je merken dat een bal van minder kwaliteit aan het worden is, kan je deze in overleg met de TC omwisselen voor een nieuwe. De bal wordt dan door de TC uitgereikt.

Sleutels van de ballenkasten

Mocht je iets uit ballenkasten willen halen, zoals ballen (duh..), trainingsmateriaal of de pomp, dan is het wel handig om een sleutel te hebben. Het gaat dan om de rechter kast. Daarin hangen namelijk ook de sleutels van de linkerkast (m.n. trainingsmateriaal en de karretjes) en de sleutel van de kast beneden. Trainers en aanvoerders kunnen een sleutel opvragen bij de TC. Vraag eerst wel even binnen je team of er niet al toevallig een sleutel is. Je betaalt geen borg o.i.d., maar het kost de vereniging wel 5,50 per sleutel die kwijt raakt.

Openingsfeest 20 September

door dames 2

Thema: Ziekenboeg

Inspiratie nodig?
Dokters, zusters, pillen, gips, injecties, medicijnen, mitella’s, krukken, verband, etc.

Teamindeling

Het is bijna gelukt. Bijna alle teams zijn gevuld en voor elke team is een trainer (dikgedrukt) gevonden. De definitieve teamindeling kan je hier vinden. Onderaan schuingedrukt staan per team de meetrainers.
Zoals jullie kunnen zien zijn we voor dames 1 nog op zoek naar spelers, dus als je nog iemand weet, geef het door aan de TC.

D1

D2

D3

D4

D5

D6

Peter R Malou/Jan Nils/Ilonka Maresa Petra/Sonja Marieke/Bart
Chantal (pl) Anne (pl) Arianne (pl) Fenna (sv) Anne-Lotte (pl) Annick (pl)
Denise (mid) Annemiek (pl) Iris K (dia) Ilonka (dia) Diana (pl) Bernedette (dia)
Inge (sv) Charlotte (pl) Ivette (pl) Ilse S (pl) Fanny (dia) Doris (pl)
Jente (dia) Daphne (lib) Linda P (dia) Janneke (dia) Klaartje (mid) Esther (mid)
Linda de H. (pl) Femke B (mid) Maresa (lib) Karin B (sv) Lisette (pl) Hilde (mid)
Meike (sv) Femke G (pl) Nienke (sv) Linda N (lib) Malou (sv) Jytte (sv)
Myron (lib) Ilse B (sv) Rosalie (mid) Manon (mid) Nadine (dia) Karen T (sv)
Patricia (mid) Iris V (mid) Saskia (sv) Marieke (pl) Sietske (sv) Lianne H (mid)
Sjanne (mid) Lieke (sv) Sonja (pl) Martine (pl) Susanne (mid) Linda M (dia)
Marijke (mid) Suzanne (pl) Ragmar (mid) Tinka (mid) Lonneke (pl)
Milou (dia) Tamara (mid) Rosanne (pl) Vera (pl) Marije (pl)
Petra (dia) Sanne G (mid) Sanne H (mid)
Sanne de V (dia)
Iris T Loes Elena

H1

H2

H3

H4

slapend

Bas Rohan Roy Mandy Daniela
David T (pl) Arjen (mid) Cas (mid) Bart (pl) Karin L
Erik D (lib) Bas (dia) Eric-Pieter (pl) Daan (mid) Lotte
Erik v V (pl) Coen (pl) Erik B (mid) David V (mid) Mandy
Henri (sv) Daniël (dia) Maarten v V (lib) Erwin (pl) Marjolein
Jan F (dia) Jacob-Jan (mid) Maikel (sv) Freddy (sv) Renée
Jan Willem (mid) Jan B (pl) Mark B (sv) Han (mid) Roy
Martijn B (mid) Joost (mid) Mathias (pl) Marco (dia)
Martijn R (pl) Lieuwe (mid) Reijer (dia) Mark P (pl)
Nils B (sv) Marien (pl) Reinout (mid) Mark v V (dia)
Nils v I (mid) Martin (pl) Remco (pl) Paul (pl)
Rohan (pl) Peter R (sv) Sander (dia) Peter H (sv)
Wouter (dia) Thomas (lib) Stefan (pl) Wijnand (lib)
Jorn Jeroen

Teammanagers

Als er opmerkingen of vragen zijn over de teamindeling kan je contact opnemen met je teammanager.

Hieronder zie je per team wie de teammanager is:

 • D1: Stefan
 • D2: Stefan
 • D3: Erik
 • D4: Linda
 • D5: Linda
 • D6: David
 • H1: Daphne
 • H2: Erik
 • H3: Petra
 • H4: Lotte (Daphne zal Lotte vervangen na haar bevalling)

Sponsor

Met het vertrek van Van Doorn is Majella op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor! Vind jij het leuk om hierover mee te denken of heb jij hier ideeën over? Of ken of ben jij iemand die Majella een warm hart toedraagt en zou willen sponsoren? Dan horen we graag van jou!
Neem contact op met Han Hoogvliet via penningmeester@vcmajella.nl

Vrijwilligers gezocht voor de volgende leuke commissies!

 • Activiteitencommissie
 • Sponsorcommissie

Op de website kan je vinden wat elke commissie doet. Heb je interesse? Spreek een van de commissie leden aan of neem contact op met het bestuur.bestuur@vcmajella.nl

Smoelenboek en Ledenadministratie

Benieuwd waar je teamgenoten wonen of een telefoonnummer nodig van een leuke dame of heer? In het ledengedeelte staat het smoelenboek met alle contactgegevens.

 • Inlognaam: Deze is ooit naar je gestuurd via de mail. Het is in principe je voornaam met een hoofdletter, bijvoorbeeld Arianne. Als er meer mensen binnen de vereniging met dezelfde voornaam zijn is het je voornaam met een hoofdletter met daarachter de 1e letter van je achternaam. Dus we hebben bijvoorbeeld KarinB en KarinL.
 • Wachtwoord: Deze zat in dezelfde mail als je inlognaam. Maar mocht het toch zo zijn dat je deze kwijt bent dan kan je de optie aanklikken ‘Wachtwoord vergeten, klik hier om te resetten’ en je krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd. Vink ook het vakje ‘ingelogd blijven’ aan en je kan iedereen van Majella appen, bellen of een mooie kaart sturen.
 • Ben je een echte digibeet? Neem contact op met onze webmaster David.

Kijk ook direct in het smoelenboek of al je gegevens nog kloppen. Ben je verhuisd of heb je een nieuw telefoonnummer, pas het dan aan in het smoelenboek en geef het door aan de ledenadministratie.