English information page
vc Majella

Alles wat je moet weten over het laatste deel van het seizoen

Beste leden van Majella,

 
Het einde van het seizoen nadert. In deze nieuwsbrief kan je lezen wat je nog te wachten staat. Pak je agenda er maar bij, want ook nu weer veel belangrijke data. Verder informatie over de teamindeling, wedstrijdshirts en het lustrum van volgend seizoen.

Iedereen, zeker de teams die nog ergens voor strijden, alvast veel succes gewenst,

TC vcMajella
Stefan, Iris V., Lisette B., David, Sonja, Petra en Remco

 

Vacatures

  • Secretaris 
  • Lid TC
  • Lid sponsorcommissie
  • Lid communicatiecommissie (nieuwsbrieven maken)
  • Lid beachcommissie

 

Belangrijke data

 

Eind maart Spelers en trainers enquête
13 april Laatste thuisspeelavond met eindfeest (D4)
28 april P/d wedstrijden: schema D1, D2, D3 en H2
1,8,15,22 mei           Training met meetrainers en evt. combi-groepen
29 mei Mixtoernooi en inleveren ballen
Eind mei ALV
5 juni Start beachvolleybal in Zuilen
Half juni Voorlopige teamindeling
21 augustus 1e zaaltrainingen seizoen 2018-2019
Einde zomer Definitieve teamindeling
   

 

Programma

Een aantal teams strijden nog voor promotie of degradatie. Dit zijn allemaal thuisavonden of wedstrijden in de buurt. Dus haal de trommel uit de kast en juich de teams naar de overwinning!

 

Inleveren ballen 

Op 29 mei is het weer tijd voor het mixtoernooi. Dit is ook het moment om de wedstrijdballen in te leveren bij de TC, zodat ze gecheckt kunnen worden voor het volgende seizoen. Zorg er dus voor dat iemand van het team de ballentas meeneemt en inlevert bij de TC. 

 

Teamindeling volgend seizoen

We hebben nog een aantal wedstrijden voor de boeg, maar nu al kijken we vooruit naar volgend seizoen. Dit staat je te wachten:

1. Enquête: We willen je vragen om terug te blikken op dit seizoen en je wensen en twijfels voor volgend seizoen te melden. Deze enquête ontvang je over een aantal dagen en je krijgt dan 2 weken de tijd om deze  in te vullen.

2. Spelersbeoordeling: De input van trainers is belangrijk voor de nieuwe teamsamenstellingen. Trainers zullen hiervoor een beoordelingsformulier ontvangen en in gesprek gaan met de teammanager. Als je vragen hebt over jouw beoordeling dan kan je dat aan je trainer vragen. Overigens zal de TC waar mogelijk ook zelf observeren en met leden in gesprek gaan om tot een zo goed mogelijke teamindeling te komen.

3. Meetrainers: Vanaf 1 mei komen er potentiële aanwinsten meetrainen en kan het zijn dat je in een gecombineerde trainingsgroep traint. Ken je nog spelers die mogelijk lid zouden willen worden, dan is dit het moment om ze aan te melden via het formulier: lid worden.

4. Voorlopige teamindeling: Deze hopen we nog voor de zomer (rond half juni) te kunnen rondsturen.

5. Definitieve teamindeling: Aan het einde van de zomer is ons streven om de definitieve teamindeling te communiceren en zullen er mogelijk nog meetrainers aansluiten voor de vacante posities.

 

Lustrum!

Jullie kunnen alvast uitkijken naar een fantastisch lustrumjaar. In december 2018 bestaat Majella 50 jaar! En dat gaat gevierd worden. Voor deze bijzondere gebeurtenis is er een lustrumcommissie opgericht. Deze bestaat uit: Tinka (D4), Milou (D2), Mark (H4), Linda (D2), Bas (H2) en Miranda (D3). Mocht je nog leuke ideeën hebben voor het lustrum dan kan je deze mailen naar lustrum@vcmajella.nl

 

Wedstrijdshirts

Wij willen vanuit de shirtcommissie een update geven over de stand van zaken rondom de nieuwe shirts. In ons jaarverslag van de voorjaars-ALV van 2016-2017 hebben wij aangegeven ons dit seizoen te willen buigen over nieuwe wedstrijdshirts. Wij zijn hier nu samen met de sponsorcommissie mee bezig. We hebben een aantal potentiële partijen op het oog die de shirts zouden kunnen leveren. Wij hopen in de komende weken definitief een leverancier te kunnen kiezen. 

Daarna, uiterlijk begin april, willen we jullie een aantal samples laten zien, zodat jullie mee kunnen denken over het model, de vorm van de hals, het materiaal etc. Hoe we dit precies gaan doen, zullen we jullie tegen die tijd laten weten. 

Wij willen vervolgens in mei een pasavond organiseren voor bestaande leden. Daarna zullen wij de shirts gaan bestellen, zodat we deze aan het begin van het nieuwe seizoen kunnen uitdelen. Ook zal er dan een moment komen voor de nieuwe leden om shirts te passen en zullen er extra shirts beschikbaar zijn, zodat iedereen hopelijk zijn eerste wedstrijd in het nieuwe shirt kan spelen. 

Mocht je nu alvast ideeën hebben over de nieuwe shirts of weet je een goede bestemming voor de oude shirts, mail dan naar shirtcommissie@vcmajella.nl. 

Groetjes, De Shirtcommissie Femke & Mandy 

 

EK beach

15 tot en met 22 juli vind het EK beachvolleybal plaats in Nederland. Ook in Utrecht worden er wedstrijden gespeeld en wel op de Neude. Rondom het EK zijn er diverse activiteiten die georganiseerd worden door de Utrechtse volleybalverenigingen. Hieronder een aantal van de plannen:

  • 25/26/27 mei: een groot grastoernooi voor alle niveaus georganiseerd door Protos.
  • Zo 15 juli: een groot beachvolleybaltoernooi op verschillende locaties in Utrecht.
  • Vr 20 juli: feestelijke afsluiting in het centrum van Utrecht
  • Za 21 juli: clinics op de Neude voor scheidsrechters en trainers

   

 

Majella feest

Vrijdag 13 april 23:30 in de Heksenketel. Durf jij op vrijdag de 13e dat feestje met D4 aan te gaan? Klik hier voor de volledige flyer