English information page
vc Majella

Beach seizoen 2022 in statistieken

Het was weer een heel fijn zand seizoen, vandaar dat we het nog graag even vertalen naar statistieken! Jammer genoeg duurde het maar 10 dinsdagen. Maar wat een dinsdagen. Dit jaar was toch wel het warmste en droogste seizoen van allemaal, met temperaturen boven de 30 graden.

Dat, en waarschijnlijk de afbouw van de Corona maatregelen, heeft er wel voor gezorgd dat er minder leden en introducees kwamen spelen dan vorig jaar. Waren het er vorig jaar gemiddeld nog 31 per avond, dit seizoen waren het er 27. Dit jaar maximaal 32 op een avond (de eerste 3) en een minimum van 8 (19-7),

De dames hebben het echter wel beter gedaan, door in totaal 140 keer te komen, ten opzichte van de heren, die tot 127 keer zijn gekomen, introducees uitgesloten. Maar zetten we dit af tegen het aantal dames en heren van de vereniging, dan hebben de mannen het met 4 teams het in verhouding natuurlijk gewonnen.

Kijken we naar de verhouding van de teams, dan komt Heren 2 met 15,1% van de opkomst als eerste uit de bus, met Heren 3 als nummer 2 met 14,3% en Dames 5 met 13,6% op de derde plaats. Onderin bungelt met name Dames 1, met een schamele 3,3% (dat is minder dan 1 speler per avond).

Gaan we dit nog onderverdelen per week, dan zien we dat Heren 3 en Dames 5 de hoogste opkomst hebben gehad op een avond, namelijk 7 mens.

En dan nog één van de belangrijkste stats. Welke speler is er het meest het zand op komen zoeken? Aangezien de BeachCo hierbij niet mee kan en mag dingen, blijft er 1 speelster over, namelijk Lisette van Dames 5 met een opkomst van 90%. Hartstikke gefeliciteerd!!

Op een gedeelde 2e plaats staan Fanny, ook van Dames 5 en Paul van Heren 4. Op plek nummer 3 staat Tamara van Dames 2. Toppers!!

Het laatste wat we in het zand gaan doen, is het Beachtoernooi op 20 augustus. Er is nog voldoende plek, dus schrijf je lekker in om nog een keertje te knallen.

Rest ons niets meer dan om iedereen te bedanken voor de gezellige dinsdagen en tot ziens te zeggen voor in de hal.

Groetjes van ons allemaal!

De BeachCo.