English information page
vc Majella

Beachen met Majella

Weten jullie wel dat we er exact 1 jaar geleden al drie beachdagen op hadden zitten, waarvan 1 met sneeuw op de velden? Dat als nieuwe regel “ijs van de bal kloppen voor de service” werd ingevoerd? Gelukkig kunnen we dit jaar het seizoen wel binnen afronden en zullen we volgens het normale schema gaan beachen, namelijk van de eerste dinsdag in juni tot en met de tweede dinsdag in augustus.

Mocht je beachmaatjes zoeken om al voor de start van het seizoen te beachen, schrijf je dan in voor de Whatsappgroep van Majella Beach 2022. Dat kan je doen door een van de beachcommissieleden een appje te sturen, of een mailtje met je telefoonnummer naar beach@vcmajella.nl, dan voegen wij je toe. Via deze whatsappgroep kun je zelf maatjes zoeken, en de beachco wil altijd wel invallen als er een speler tekort is.

Daarnaast zullen we op 4 juni het Majella Beach Openingstoernooi organiseren! Je kan inschrijven met je favoriete partner, voor niveau Hoog en Super-Hoog. Begin mei zullen we de inschrijflijst openzetten, we spelen in de middag. De happen, biertjes en de BeachBeats worden wederom verzorgd door onze vrienden van Eminent Boys, dat kan dus niet meer stuk!
Voor aanvang zullen we jullie nog verder informeren over inschrijving en dergelijke maar zet deze data dus alvast in je agenda:

  1. Zaterdag 4 juni OpeningsBeachtoernooi
  2. Dinsdag 7 Juni Eerste Beachavond

Groeten, de Beachco