English information page
vc Majella

Beachen vanaf zaterdag 6 mei in Zuilen

Het ziet er op dit moment nog niet zo uit, maar het gaat weer beginnen, die mooie zomer. En wij, van de BeachCo, hebben er zin! Ook dit jaar staan we weer op het zand in het mooie Zuilen. We gaan beginnen op 6 juni en spelen door tot en met 8 augustus. Dit zijn net als vorig jaar 10 dinsdagen van 19:00 tot laat, waarna het nog gezellig is om te blijven hangen voor een zelf meegenomen blikje bier of fris (dit keer met € 0,15 statiegeld).

Het inschrijven zal net zoals de vorige keer via de link in de app-groep gebeuren. Aan het einde van het seizoen komt dan de afrekening, € 5,25 euro per keer en € 30 euro maximaal. Ook de inflatie heeft hier zijn intrede gedaan. Daarnaast nog 2 keer een toernooitje met mooie prijzen, prijzen, prijzen (waar is die 2e beker eigenlijk?) en 2 keer een geheime borrel met geheime happen (want je weet nooit wat er in zit…).

Om vast in de mood te komen, gaan we vanaf 6 mei al naar Zuilen, waar we van 14:00 tot en met 16:00 kunnen spelen. We huren dan velden adhv het aantal personen. Ook dat komt in spreadsheet te staan. Meer informatie volgt nog.

Een hoop getallen en datums, maar het gaat weer helemaal goed komen.

Een fijne zomer en veel beachplezier.

De BeachCo