English information page
vc Majella

CoCo: communicatiecommissie achter de schermen

Zoals je op Facebook hebt kunnen zien, is Majella vandaag uitgeroepen tot de gezelligste volleybalvereniging van Nederland!

Grapjuh, dat staat niet op Facebook (ook al is het stiekem wel waar: soort semi fake news ;)) We wilden hiermee als CoCo even laten zien wat er volgens ons niet moet gebeuren. Berichten enkel op een plek plaatsen waar niet iedereen komt, vonden we bijvoorbeeld niet handig. We hebben dus sinds vorig seizoen onder meer een overzicht opgesteld met waar de hoofdcommunicatie plaats zal vinden (mail en website) en een nieuwe afbakening en instructie gemaakt voor wie wat precies wanneer communiceert en onder welk mailadres. De inhoud en frequentie van de nieuwsbrief organiseren wij daarom nu ook als commissie, in plaats van de TC of het bestuur. We willen graag dat alle leden op tijd van relevante informatie worden voorzien, maar niet worden overspoeld door informatie. Ook hebben we er samen met de Varia commissie voor gezorgd dat de Varia een kleurrijke make-over kreeg in de vorm van een flyer.

We hebben ons al eerder kort voorgesteld, maar mocht je het hebben gemist, hierbij een uitgebreider voorstelrondje. De CoCo bestaat uit zes leden, statistisch lekker gevarieerd want verspreid over vijf teams:

  • David Vermeulen, midden uit H4 en actief lid. Naast de CoCo is hij tevens lid van de TC en ook verantwoordelijk voor onze website. Hij kan ook nog een aardig balletje slaan in het zand. Hij heeft daarnaast een niet-Majellaanse vrouw, 2 kids en een kat genaamd Piet.
  • Petra Berk, dia uit D2 en ook actief lid. Onderdeel van één van de fameuze Majella-stelletjes, want vriendin van de nog fameuzere Wijnand. Ze is tevens lid van de TC en trainer van Dames 5. Daarnaast trotse eigenaar van drie fantastische kittens en een kat. Iedereen wil dus het liefst bij haar vergaderen, hoe ver het ook fietsen is want; vierwerf kans op een warme spinnende schoot.
  • Reijer van Oorspronk, dia uit H3 en eveneens actief lid. Naast de CoCo zit hij tevens in de Majella Varia en Beach commissie en is ook al onderdeel van één van de fameuze stelletjes van Majella, als vriend van Maresa uit D3. Trotse eigenaar van Ace: de super schattige doch flink kwijlende Franse bulldog. Is de vergadering bij hem dan is het verstandig een paraplu mee te nemen.
  • Susanne van der Lugt, midden uit D4 en onze communicatiespecialist. Voorziet de CoCo dus van professionele tips. Heeft een niet-Majellaanse relatie, 2 kids en 2 katten genaamd Roos en Babs, die cameraschuw is.
  • Femke Blankenburgh, midden uit D2 en onze laatste aanwinst. Dit seizoen helemaal vanuit Nijmegen naar Utrecht verhuisd om bij de gezelligste volleybalvereniging van Nederland te spelen. Regelt heel soepel de aansturing van iedere nieuwsbrief. Mag helaas geen huisdier want haar niet-Majellaanse vriend is ‘allergisch’… Lang leve pluche honden!
  • Suzanne Rutten, passer-loper uit D3 en goed in stukjes schrijven, zowel voor werk als privé, maar liefst wel op concreet verzoek. Is de vergadering bij haar, dan weet je dat er minstens 4 soorten zoetigheden op tafel staan. Heeft geen huisdieren want houdt alleen van de lusten, niet de lasten: vandaar een batterij onderhoudsvriendelijke knuffels. Heult met de vijand door een relatie te hebben met een VV Utrechter.

Als je vragen of suggesties hebt over de communicatie binnen Majella; laat het ons weten. Tot die tijd houden wij achter de schermen vinger aan de pols om deze nieuwe lijn vast te houden.

p.s.welk (knuffel/huis)dier is van wie?!