English information page
vc Majella

Algemeen

De Utrechtse volleybalclub Majella bestaat al sinds 16 december 1968. Binnen deze gezellige en sportieve club spelen alle leden in de NeVoBo-competitie. De ruim 100 leden zijn verdeeld over 4 heren- en 6 damesteams die het seizoen 2023/2024 competitie spelen in de promotieklasse t/m 3e klasse. Majella kent geen jeugd en/of recreanten-teams. Daarnaast is er bij Majella ook geen plek voor volleyballers zonder competitie ervaring.

Om de gezelligheid vorm te geven is er een activiteiten-commissie binnen Majella die allerhande feesten organiseert.

Veilig sportklimaat en gedrag

We houden ons binnen Majella aan de gedragsregels opgesteld door NOC-NSF en de richtlijnen van de Nevobo. Daarnaast hebben we 2 vertrouwenscontactpersonen, meer informatie vind je op de speciale pagina hiervoor op onze website.

Trainingen op dinsdagavond in Galgenwaard

Majella traint ieder seizoen van half augustus tot eind mei. De trainingsaccommodatie is Sportcentrum Galgenwaard. Elke dinsdagavond trainen de teams in (wisselende) trainingsgroepen van 20.00 tot 21.30 uur en van 21.30 tot 23.00 uur (kijk bij het trainingsschema voor een uitgebreid schema).

Wedstrijden op vrijdagavond in Galgenwaard

De thuiswedstrijden van Majella zijn op vrijdagavond tussen 19.00 en 23.30 uur in Sportcentrum Galgenwaard. De uitwedstrijden zijn vaak op zaterdagmiddag of vrijdagavond.

Informatie over spelen bij Majella? Vul dit formulier in!

Contact

Onder het kopje Bestuur en bij de commissies staan de mailadressen om in contact te komen over de verschillende onderwerpen. Heb je nog algemene vragen? Die kun je nog stellen via het algemene mailadres info@vcmajella.nl.

Vragen en/of suggesties t.a.v. de site?

Vragen en/of suggesties zijn altijd welkom! Stuur een e-mail naar de webmaster.