English information page
vc Majella

Opzeggen/Slapend lid

Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap op wil zeggen doe dat dan niet alleen bij de TC maar ook (vóór 1 juli) bij de ledenadministratie op het emailadres ledenadministratie@vcmajella.nl. De ledenadministratie maakt dan een afspraak over het inleveren van je wedstrijdshirt (deze is namelijk eigendom van de vereniging).

Slapend lid worden

Ben je volgend seizoen niet beschikbaar, maar wil je wel aan Majella verbonden blijven, dan kun je in plaats van op te zeggen je lidmaatschap omzetten in een slapend lidmaatschap. Een slapend lid blijft in de mailinglist en wordt uitgenodigd voor feestjes en andere activiteiten. Als slapend lid heb je een terugkeergarantie. Dat betekent dat je voorrang hebt op nieuwe leden voor een plek in een team. Dit betekent overigens niet dat je automatisch terugkeert naar het team waar je het laatst in hebt gespeeld. Omzetten van je lidmaatschap naar slapend lid doe je, net als opzeggen, bij de ledenadministratie (ledenadministratie@vcmajella.nl). Het slapend lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd, tenzij vóór 1 juli opgezegd bij de ledenadministratie. Een slapend lid betaalt 25% van de contributie ten opzichte van een spelend lid.

Zwangerschappen en blessures

Mocht je vanaf halverwege het seizoen (januari) geen competitie meer kunnen spelen bijvoorbeeld wegens langdurige blessure, zwangerschap of verhuizing dan kun je je lidmaatschap ook omzetten naar slapend lid. Het is niet mogelijk om je gedurende het seizoen uit te schrijven bij Majella.