English information page
vc Majella

Jaaaaa! Beachen woop woop!

Aloha Beachers!

Het is bijna zover, op 30 maart zullen we voor het eerst weer gaan beachen op onze fijne, gezellige dinsdagavond in Zuilen! We kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie weer lekker buiten, in de zon of in de regen, in de kou of de zomerwarmte de mooiste rally’s te spelen. Dit seizoen is uiteraard weer net iets anders dan de voorgaande jaren, hieronder staan de afspraken waar wij ons aan houden om een gezellig, goedgekeurd, maar ook gezond beachseizoen tegemoet te gaan!

  1. Via de website van BeachVolleybal Utrecht kan je de meest recente protocollen Lees deze even goed door voor je naar de velden komt. Belangrijke punten: blijf thuis bij klachten, blijf bij je viertal, hou afstand in de pauzes en geen glaswerk mee.
    1. Link naar BVU: https://www.beachvolleybalutrecht.nl/index.php?n=cor
  1. We spelen in vaste viertallen per avond, dit is zo bepaald door de landelijke regels. Mocht dat in de loop van het seizoen veranderen dan zullen wij jullie informeren. Je kan je inschrijven per viertal in 1 van de blokken per tijdsslot, of individueel. Als je je individueel inschrijft dan kunnen anderen zich erbij aansluiten. De Beachco zal waar nodig helpen om toch nog een extra speler te regelen of door tweetallen samen te voegen. Schrijf je dus minstens een dag van te voren in. De link heb je in de mail gekregen.
  1. Aangezien wij dit seizoen voorlopig niet in de zaal kunnen spelen heeft het bestuur besloten de veldhuur tot en met mei (het zaal seizoen) te betalen. Dus geen kosten tot en met mei. Daar zijn wij erg blij mee, wij hopen jullie ook! Samen zorgen we ervoor dat we met zoveel mogelijk leden kunnen blijven ballen!
  2. Je hoeft bij de inschrijving niet elke keer je telefoonnummer of emailadres in te vullen, alleen je naam en team. Zouden jullie wel allemaal even willen checken of jouw gegevens op de Majella site kloppen? We moeten je wel kunnen bereiken in geval van Corona of voor de betalingen van het zomerbeachen in juni, juli en augustus.
  3. De speeltijden zijn afhankelijk van het tijdstip van de zonsondergang: in maart/april spelen we van 17.00 tot 18.45 en van 18.45 tot 20.30. In de loop van het seizoen zal dit wat opschuiven, je kan de juiste aanvangstijden altijd vinden op het inschrijfformulier.
  4. Als je wil kan je je aanmelden in de Beach-WhatApp. Hierin wordt altijd het laatste nieuws gedeeld en kan je ook beachmaatjes zoeken! Voor vragen kan je altijd direct bij ons terecht of via de mail op beach@vcmajella.nl.
  5. Toernooitjes kunnen we onder de huidige regels niet organiseren, maar mocht dat weer kunnen dan zou het ons ontzettend leuk lijken om met zoveel mogelijk Majellanen naar 1 van de grote zomertoernooien te gaan!

 

We houden jullie van alles op de hoogte en hopelijk allemaal tot ziens op Zuilen!

De Beachco: Annick, Lieuwe, Jytte, Bas, David, Reijer en Erik!