English information page
vc Majella

‘Kant nog Wal’ live bij Majella

Het gonsde en zinderde al vanaf december bij Majella: ‘Kant nog Wal’ live in de Heksenketel! En vrijdag 9 maart was het dan eindelijk zo ver. Eindelijk komt de band, die met “onze eigen” Jan en Nils toch een beetje aanvoelt als Majella-band weer thuis. En hoe!

Aankondigingen als “de Rockende, Krijsende, Swingende, Sexier than Prince-Mannen van Kant nog Wal” leggen de lat hoog, maar ze maken de verwachtingen meer dan waar. Afgelopen vrijdag zetten ze ons thuishonk compleet op zijn kop. Ze maakten zo’n mooi feest dat niet alleen de harde Majella-kern tot het eind toe bleven, maar zelfs sommige tegenstanders pas diep in de nacht naar huis gingen. Zo’n avond waarbij je de volgende dag meer spierpijn hebt van het dansen dan van de wedstrijd. Tot in de late uurtjes een prachtfeest, waarbij de dames én heren aan jullie voeten lagen. Waarbij menigeen trouwplannen heeft gemaakt, alleen maar om jullie te kunnen boeken (of met jullie te kunnen trouwen, dat bleef nog een beetje onduidelijk).

Wat een avond! Ik geniet nu, 5 dagen later, nóg na. Of misschien is dat gewoon nog steeds die kater… Bedankt mannen voor een geweldig ‘rockend, krijsend, swingend’ feest! Volgende week weer?

PS. Voor de redactie van de Varia was het vrijdag overigens dubbel feest, want het was ook weer tijd voor een nieuwe editie van ons clubboekje. Nu begrijpen we dat wij in dit geval toch echt het onderspit moesten delven en dit jullie in het feestgedruis vast even is ontgaan. Dus check de website of Facebookpagina, want hij staat weer online!

Mandy