English information page
vc Majella

Laatste keer het zand op met Majella

Wat een geweldig seizoen hebben we toch weer gehad met beachen. Allemaal bedankt voor jullie enthousiasme, inzet en flexibiliteit met al die wisselende regels. Binnenkort gaan we weer gezellig de zaal in, maar we willen nog graag 1 keer met zijn allen knallen in het zand. Daarom hebben we wederom een toernooitje georganiseerd. Deze keer op zaterdag 21 Augustus. Afgaand op de vorige edities beloofd ook dit toernooi weer een groot succes te worden dus schrijf je snel in!

  1. Zaterdag 21 Augustus, verzamelen 13.45, start 14.00, einde 17.00. Je kan je inschrijven via het online inschrijvingsformulier op tabblad “WeekendBeach 21-8″. Mocht je geen toegang hebben stuur dan even een mailtje aan beach@vcmajella.nl.
  2. Inschrijving o.v.v. naam en team, ter plekke maken we een indeling.
  3. Drank is BYO, wij zorgen voor een grote bak met ijs voor koeling! (graag alleen koude blikken, geen glas i.v.m. risico op splinters) Ook deze keer zullen er een aantal verrassingshappen geserveerd worden (ook vega).
  4. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en liggen tussen de 5 en 10 euro, verrekening wordt achteraf gedaan en wordt meegenomen in de eindafrekening voor het hele beachseizoen.
  5. Tijdens dit WeekendBeach Festijn gelden de coronaregels voor buitensporten, check de website van de Beachvolleybal Utrecht voor de laatste update. Knuffelen na een superpunt doen we nog steeds op afstand!

Tot op het zand en in de zaal de Beachco!