English information page
vc Majella

LLLustrumfeest

Jaja beste feestgangers, het is bijna zo ver: tijd voor het lustrumfeest! We hebben jullie al verteld dat dit spetterende feest op 16 december plaats gaat vinden in Bar Josefien in de Voorstraat, maar het thema was tot op heden (behalve voor de slimmeriken die de hint in de vorige Varia hebben ontrafeld) nog niet bekend. Daar gaat nu verandering in komen!

Dit jaar staat het feest in het teken van de letter ‘L’!

Ja, je hebt het goed gelezen, de ‘L’ is de ster van de avond. Waarom de ‘L’ vraag je je misschien af? Niet alleen omdat het een Lustrumjaar is, maar ook omdat we zin hebben in een avond vol Lachende gezichten, Lekkernijen en Legendarische momenten!

Dus, voel je je een leeuw, lieveheersbeestje of lammetje? Of herken jij jezelf in Luigi, Lucky Luke of Louis van Gaal? Dan zien we je graag op het feest! Maar ook als je een echte leidinggevende bent, werkt in het leger of lasser van beroep bent ben je natuurlijk welkom.

Daarnaast vinden we het gezellig als je oud-leden met wie je nog bevriend bent uitnodigt voor het feest! Als iedereen het formulier invult, hebben we een beetje zicht op hoeveel mensen er komen.

Jullie zijn welkom vanaf 20:00 uur en bij binnenkomst krijg je twee muntjes, de rest van de drankjes zijn voor eigen kosten. Er wordt ook gezorgd voor wat hapjes! Om 01:00 uur sluiten we af bij bar Josefien en kunnen we met z’n allen nog de stad in.

Wij hebben er heel erg veel zin, hopelijk jullie ook! Geef je snel op via het formulier: https://forms.gle/mbs521EjVBJ9urp8A

Namens de lustrumcommissie,
Lotte, Harri, Erwin, Arjan, Rohan, Inge en Miriam