English information page
vc Majella

Mitella H2 stelt zich voor

Gisteren zou eigenlijk de laatste thuisavond zijn, gevolgd door een ongetwijfeld spetterend feest. Helaas konden beide door de maatregelen die nodig zijn om het coronavirus te bestrijden niet doorgaan. Ook de geplande Varia’s zullen niet meer verspreid worden in de zaal of Heksenketel. Dat is natuurlijk zonde van de mooie stukjes die al ingeleverd waren of door de redactie geschreven. Dus plaatsen we de stukjes online. Om in deze tijd nog enig vermaak te bieden en onze vereniging verbonden te houden.

We trappen af met het teamstukje van Heren 2, die in deze tijd van afzondering eindelijk kunnen werken aan het herstel van hun vele blessures.

Geschreven door Martin de Graaf (H2)
Al jaren gelden de Heeren van Twee als de spil van Majella en met reden. Dé gezelligheidsvereniging van volleyballend Utrecht moet gezellig zijn en daarvoor kun je bij Het Tweede goed terecht. Belangrijkste troef daarbij is het contact dat met de andere teams wordt onderhouden. Al jaren put Het Tweede uit alle lagen van Majella’s herenteams om de permanente blessurestroom op te vangen. Het basiszestal is immer van een andere samenstelling en wordt regelmatig aangevuld met invallers uit H1, H3 en H4.

Het team zelf dijt gestaag uit. Op dit moment bestaat het team uit 15 mannen die op onregelmatige basis de trainingen bezoeken. Van de vier nieuwe aanwinsten dit jaar zitten er drie in de bijna-permanente lappenmand, zodat er ruimte blijft voor kruisbestuivingen met de andere teams. En vergis u niet, de blessure-ellende drukt op geen enkele wijze de gezelligheid na afloop van de trainingen en wedstrijden. De kantine is altijd lang gevuld met vrolijk drinkende Heeren van Twee.

Rest nog de contacten met de damesteams van Majella. Sinds dit jaar mogen dames ook meespelen in de herencompetitie, dat biedt mogelijkheden! Maar onze belangrijkste troef hier is toch wel Daniël. Daniël is jong, springt als Sotomayor, slaat als Nadal, raakt geblesseerd met de regelmaat van de klok en drinkt als een echte Heer van Twee. Helaas is hij sinds kort niet meer vrijgezel, maar Daniël wacht wel nog steeds op zijn eerste vrijwilligerstaak. Dus commissieleden, scheidsrechterscoördinatoren, demissionaire bestuursleden, en dames: grijpt uw kans!