English information page
vc Majella

4e Nieuwsbrief seizoen 2019-2020

Beste leden van Majella,

Inmiddels zijn de eerste wedstrijden gespeeld en wordt het weer tijd voor de 4e nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. In deze nieuwsbrief vind je informatie over de ALV, nieuws van de activiteitencommissie en nog een aantal andere berichten.Veel leesplezier!

Belangrijke data

22 november  Pubquiz
6 december    Feest door D5
17 december  Mixtoernooi
7-12 januari    OKT Nederlandse dames
3 april             Eindfeest door H3
2 juni              Mixtoernooi

Van het bestuur

Woensdagavond 23 oktober, iets voor half acht, komen Sietske en ik aan in de Heksenketel, om de laatste puntjes op de i te zetten voor de eerste ALV van het seizoen. Nog vlak voor we met het hele bestuur wat laatste zaken doorspreken, storten we ons op het meubilair. De grote hamvraag: hoeveel mensen zouden er komen?

Wie de Majella Facebookpagina volgt kent inmiddels het antwoord. Slechts drie leden schoven aan om met ons mee te denken en te stemmen over het beleid van de vereniging.
Het verrast dan ook niet dat deel van de discussie ging over de opzet van de ALV. Hoe krijgen we deze aantrekkelijker voor alle leden? Hoe zorgen we ervoor dat ook alle commissies een goede plek aan tafel hebben? In ieder geval is besloten dat we de ALV in het najaar digitaal gaan houden en van de voorjaars ALV een hoogtepunt willen maken, in combinatie met een activiteit. Heb jij goede ideeën? Laat het ons weten op bestuur@vcmajella.nl.

Hetzelfde mailadres is ook bereikbaar voor het kenbaar maken van je commercieel talent, omdat we nieuwe leden zoeken voor de sponsorcommissie!

Die 23 oktober ga ik persoonlijk zeker onthouden. Ik ben door alle aanwezige leden, unaniem verkozen tot secretaris! Die steek ik mooi in mijn zak ;-).

Sanne Huveneers

Activiteitencommissie

Pubquiz 22 november

Weet jij wat coulrofobie is? Of wie de mascotte is van Landal Greenparks?

Je kunt nu je kennis met je teamleden testen tijdens de Pubquiz op 22 november! In groepjes van maximaal 5 personen zullen we strijden om de Majella-pubquiz-bokaal en je kunt je aansluiten met je teamgenoten of met andere Majellanen. Er zullen rondes zijn over algemene kennis, muziek en natuurlijk zullen de sportvragen niet ontbreken. Of misschien stelen jullie wel de show met de bonusvragen over Majella! We starten na de laatste wedstrijden en hopen jullie allemaal in de Heksenketel te zien op 22 november.

Ps. Het antwoord is angst voor clowns en Bollo de Beer, maar dat wisten jullie natuurlijk allemaal al 😉

Externe trainer

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, is er geregeld dat er nog een 2e keer een externe trainer langskomt bij de teams. Bij sommige teams is dit inmiddels al gebeurd, bij andere nog niet. Daarom hieronder het schema voor de teams waarbij de externe trainer nog een keer langskomt.

Insteek is dat de vaste trainer een halve training geeft en de externe trainer de andere helft. Mocht je nog tips hebben voor de externe trainers of door wil geven waar de externe trainer op moet letten, dan kan dit (tijdig) bij Erik Dijkman.

29-10-2019 5-11-2019 12-11-2019 19-11-2019
20.00-21.30 D2 H4 H2 D4
21.30-23.00 H3 D3 H1 D6

Feedback schoenenpasavond

De schoenenpasavond is inmiddels geweest en daar is veelvuldig gebruik van gemaakt!
Hopelijk hebben jullie dit allemaal als een succes ervaren. Aangezien er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering is, hierbij het verzoek aan jullie om eventuele feedback terug te koppelen. Denk hierbij aan:

  • Informatie over de avond
  • De avond zelf (advies aan leden over schoenen, financiële afhandeling)
  • De afhandeling (levertijdsnelheid, nauwkeurigheid)

Feedback kun je sturen naar coco@vcmajella.nl, dan zorgen wij dat het goed terecht komt.

Sponsor

Met het vertrek van Van Doorn is Majella op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor! Vind jij het leuk om hierover mee te denken of heb jij hier ideeën over? Of ken of ben jij iemand die Majella een warm hart toedraagt en zou willen sponsoren? Dan horen we graag van jou!

Neem contact op met Han Hoogvliet via penningmeester@vcmajella.nl.

Handige links

Smoelenboek en Ledenadministratie

Benieuwd waar je teamgenoten wonen of een telefoonnummer nodig van een leuke dame of heer? In het ledengedeelte staat het smoelenboek met alle contactgegevens.

  • Inlognaam: Deze is ooit naar je gestuurd via de mail. Het is in principe je voornaam met een hoofletter, bijvoorbeeld Arianne. Als er meer mensen binnen de vereniging met dezelfde voornaam zijn is het je voornaam met een hoofdletter met daarachter de 1e letter van je achternaam. Dus in we hebben bijvoorbeeld KarinB en KarinL.
  • Wachtwoord: Deze zat in dezelfde mail als je inlognaam. Maar mocht het toch zo zijn dat je deze kwijt bent dan kan je de optie aanklikken ‘Wachtwoord vergeten, klik hier om te resetten’ en je krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd. Vink ook het vakje ‘ingelogd blijven’ aan en je kan iedereen van Majella appen, bellen of een mooie kaart sturen.
  • Ben je een echte digibeet? Neem contact op met onze webmaster David.

Kijk ook direct in het smoelenboek of al je gegevens nog kloppen. Ben je verhuisd of heb je een nieuw telefoonnummer, geef het dan door aan de ledenadministratie.