English information page
vc Majella

Trainers en mailgroepen

Terwijl bijna iedereen met z’n voetjes in het zand staat en bezig is met de voorbereiding van de vakantie is de TC al weer druk bezig met aankomend seizoen. 

Voor aankomend seizoen is het weer gelukt om voor elk team 1 of 2 trainers/coaches te vinden. Gelukkig waren er veel trainers van afgelopen seizoen die bij hun team wilden blijven, dus viel de zoektocht naar nieuwe trainers dit jaar mee. Hieronder kun je zien welke trainer(s) je aankomend seizoen hebt.


Team Trainer(s)/Coache(s)
D1 Peter R
D2 Malou en Jan F
D3 Nils B en Ilonka
D4 Maresa
D5 Sonja en Petra
D6 Marieke en Bart
H1 Bas
H2 Rohan
H3 Roy
H4 Mandy

20 augustus beginnen de eerste trainingen weer. We zijn op dit moment bezig met het maken van het trainingsschema. Zodra dit af is zal het op de website staan en in de eerstvolgende nieuwsbrief begin augustus. Als je nu al weet dat je 1 of meerdere van de eerste trainingen moet missen, geef dit dan alvast door aan je trainer(s)

In de nieuwsbrief hebben we aangegeven dat per 1 juli ook de mailgroepen zouden worden aangepast. Helaas is dit niet gelukt wegens een update van onze provider, waardoor we de mailgroepen nu niet meer kunnen gebruiken. Als jullie nog contactgegevens missen van een nieuwe teamgenoot, neem dan even contact op met je teammanager, deze kan je hier verder mee helpen. We zijn aan het kijken hoe we dit op kunnen lossen. Zodra we meer weten horen jullie het.

Voor nu allemaal fijne vakantie en tot 20 augustus!