English information page
vc Majella

Weemoed

Het zit erop! Althans, bijna. Volgend weekend mag dames 3 nog twee keer aantreden in het
driekamp om de promotie naar de 1 e klasse. Om 12.00u tegen Bevoc DS1, die afgelopen
seizoen al in de 1 e klasse uitkwam, en om 14.30u tegen VCV DS3, de concurrent uit de 2 e
klasse. Nog één keer zullen we de Majella-liederen laten weerklinken.

Maar voor de rest zit het er alweer op. Afgelopen weekend was het voor veel teams nog erop of
eronder en wat was het spannend. De laatste twee speelweekenden zaten vol onverwachte
wendingen. Ik heb er met mijn laatste voorspellingen nog nooit zo ver naast gezeten als afgelopen seizoen.

Voor een aantal teams is deze afsluiting van dit seizoen dan ook ronduit zuur, maar laten we niet
vergeten dat er ook veel mooie resultaten zijn behaald! Dat iedereen weer trots mag zijn op zijn of haar resultaat. En dat het al met al zeker een mooi seizoen is geweest. Vergeet niet het spetterende openingsfeest van dames 3 (“proud to be fout”), het kerstfeest van de AC, het cycling diner van dames 2, het knallende feest van heren 2 met Kant nog wal en natuurlijk het eindfeest van dames 4. Een prachtige afsluiting van het seizoen op vrijdag de 13 e , met gelijknamig thema. Op de deuntjes van DJ Sven werd er tot in de kleine uurtjes gedanst. Bedankt allemaal!

Net als ieder jaar verbaas ik me er opnieuw over hoe snel dit seizoen weer omgevlogen is. Ik heb in september één keer met mijn ogen geknipperd en het is alweer eind april. Maar niet getreurd, er staat de komende tijd nog genoeg op het programma. We mogen nog een aantal weken trainen, er komen nog een mixtoernooi en ALV aan en ook de vrijwilligers worden niet vergeten. Daarna is het hoog tijd om de zon en het zand op te zoeken en elkaar te treffen op de vele beach-trainingen en -competities die Utrecht en de rest van Nederland rijk is.

Maar eerst nog even voor de laatste keer de trommel uit de kast, de keeltjes schrapen en de handen tegen elkaar! Kom dames 3 aanmoedigen op zaterdag 28 april in Oudewater! Hup dames 3, Hup Majella, Hup Blauw!

Mandy