English information page
vc Majella

Activiteitencommissie

Om naast het volleyballen en contact met je eigen team ook andere mensen binnen de vereniging te leren kennen – op een informele, gezellige manier, organiseert de Activiteitencommissie (AC) gedurende het seizoen verschillende activiteiten voor leden.

Vaste prik zijn het oliebollenmixtoernooi (laatste training van het jaar) en het eindmixtoernooi (laatste training van het seizoen). Daarnaast organiseert de AC graag originele activiteiten al dan niet volleybal gerelateerd, zoals het bossaball, een bierproeverij, klimmuur, squashen en beachvolleyballen. Sommige activiteiten worden in samenwerking met een andere commissies georganiseerd zoals de activiteit na de Algemene Ledenvergadering samen met het Bestuur en de borrel op de beachvelden i.c.m. de Beachcommissie.

Elk seizoen zijn er in ieder geval drie feesten (seizoensopening, december en eindfeest). Het organiseren van de feesten wordt altijd toebedeeld aan een team. Het betreffende team bedenkt een thema en zij krijgen een AC-budget om het feest te promoten en aan de ruimte aan te kleden.

Heb je een goed idee voor een activiteit of wil je de AC komen versterken? Neem dan contact op via activiteitencommissie@vcmajella.nl of spreek één van de leden persoonlijk aan.

De Activiteitencommissie bestaat momenteel uit:

  • Anne (d2)
  • Anna (d6)

We zijn nog op zoek naar versterking voor deze commissie!

De foto volgt nog! 🙂